Propolis, lipici de albina 1 gr.

3,00 MDL

Cod: P1G

Finalizeaza comanda

Producator: Moldova.

Propolisul este un instrument puternic pentru protejarea impotriva bolilor . El protejează familia de albine de virusuri, ciuperci și bacterii .  Propolisul nu este utilizat numai de albini, ci si este foarte util pentru om!

Proprietatile medicale ale propolisului sunt datorita prezenței acizilor organici , aminoacizi, antibiotici , diferitor săruri minerale , vitaminelor , mineralelor și multor altor substanțe . Partea principala a propolisului constituie substanțe eliminate de catre plante pentru autoprotectie de la boli. Albine la nivel genetic alege acelea plante , care au o acțiune bactericidă . Albinele colectează aceste substanțe de pe muguri , ramuri tinere și frunze de copaci diferite , precum și de pe unele plante erbacee . Albinele prelucreaza aceste substanțe cu secretele glandelor maxilare , adaugind ceara in anumite proportii.

În prezent propolis contine nu numai substante de smoala si ceara, dar si polen, pastura , secretii de albine și impurități mecanice . Toate componentele de propolis il transforma într-un complex biologic activ.

Propolisul are proprietati anti - microbiene , anti - fungice , anti - inflamatorii , analgezici și de stimularea organizmului . Principalul avantaj de propolis - activitate antibacteriala.

 

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul