Miere de tei 950 grame

140,00 MDL

Cod: MT950S

Finalizeaza comanda

Producator: "ALBILUX", Moldova.

Borcan de sticlă 950 grame.

Borcan VIA720- 950 gr, capac tvist-of Ø 82 мм.

Miere de tei este un produs apicol, cu un gust specific şi calităţile superioare. Din mulţimea soiurilor de miere, de tei se evedenţiază cu o aromă plăcută, gust un pic amărui şi calităţile medicale.
Mierea de tei, proaspăt extrasă, are o culoare deschisă, limpede şi un gust miraculos, cu o notă nesemnificativă de "amar". Gustînd odată, această miere n-o încurci mai mult cu nici un alt soi. Iar mirosul acestui produs vă duce în perioadă de vară, cînd farmecul florii de tei vă surprinde.

Foarte des mierea de tei se utilizează în Dieta medicinală, iar folosirea regulată ajută la susţinerea organismului, ridicarea imunităţii, îmbunătăţirea memoriei si ridicarea dispoziţiei.

Deobicei, medicii, îl recomandă pentru tratarea bolilor respiratorii, cu febră, deoarece acest produs cel mai efecient ajută la dezbaterea temperaturii corpului, curăţirea organizmului prin transpiratie şi calmarea foarte efecientă al tusei şi durerii de gît.
Miere de tei, de asemenea, are calităţi antiseptice, ceea ce ajută la cicatrizarea arsurilor, exemelor, rănilor purulente şi de alt gen.

Însă mierea de tei are şi contradicţii. Nu se recomandă pentru persoanele alergice.

Celor, care suferă de diabeta zaharată, boli de ficat sau greutate excesivă, mierea de tei se permite în cantităţi restricte.

Atenție: se cristalizează peste 3-5 luni după ambalare și acesta este un proces natural normal, confirmând calitatea înaltă a mierii.

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul