Drojdie de bere furajera 1 kg

110,00 MDL

Cod: AP212

Finalizeaza comanda

Producător: AGSIRA, Romania.

DROJDIE DE BERE INACTIVATA INSTANT

INLOCUITOR DE POLEN – SUPLIMENT PROTEIC PENTRU ALBINE

Descrierea produsului :

Drojdia furajera este compusa 100% din drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) care provine din procesul tehnologic de fabricatie al berii. Aceasta este uscata si inactivata cu o tehnologie specifica. Se prezinta sub forma de pulbere de culoare brun-deschis, cu gust dulce-amarui, avand mirosul si aroma specifice de drojdie.

MOD DE ADMINISTRARE :

1. CA ATARE – primavera ,dupa zborul de curatire , drojdia se aseaza in fata stupilor , in vase cu gura larga. Se face dresaj la urdinis. Cantitatea de drojdie culeasa poate ajunge la 200g /zi /familie.

2. IN TURTE ENERGO-PROTEICE – se amesteca 6 kg zahar pudra cu 1kg drojdie . Se omogenizeaza bine , dupa care se adauga 2 kg miere de albine . Se amesteca toate ingredientele si se corecteaza consistenta prin adaugarea de miere. Se administreaza primavara, toamna si in verile secetoase sub forma de turte de 200 g.

3. IN SIROP – max.10% bine omogenizat (1 kg drojdie + 9 kg sirop).Administrarea se face dupa incheierea culesului si extractia mierii. Se prepara doar cantitatea necesara unei administrari. Daca in 2-3 zile amestecul nu este consumat, hranitoarele se scot si se curata.

Parametri tehnici:

Proteina               40,0%

Umiditate nax.      6,0%

Grasimi brute        1,0%

 

ARE IN COMPONENTA

14 Minerale

16 Aminoacizi

17 Vitamine

 

BENEFICIILE FOLOSIRII DROJDIEI DE BERE FURAJERA INACTIVATA INSTANT IN HRANA ALBINELOR

 

-Potenteaza dezvoltarea corespunzatoare a familiilor de albine, asftel incat sa atinga dezvoltarea maxima la inceputul marilor culesuri din natura

-Toamna ajuta la formarea corpului gras.

-Stimuleaza familiile de albine sa isi reface efectivele sis a porneasca mult mai rapid.

-Stimuleaza potenta.

-Prin inlocuirea cu drojdie de bere a polenului provenit din surse nesigure se limiteaza riscul de imbolnaviri (loca ,nosemoza , boala neagra etc.)

 

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul